martes, 14 de agosto de 2012

#25

Hola, avui he decidit escriure en la meva llengua, en Valencià. Em té sense cuidao com si el sabeu, com si no. Tinc dret a expressar-me en un altre idioma que no siga el Castellà, pense jo. En fi, deixem de banda aquest tema i vaig a centrar-me en contar alguna cosa de la meva rutinaria vida.

Aquest cap de setmana van ser les Tanabata al polideportiu de Gandia. Per a mi no van ser gran cosa, també pótser per que no vaig fer molta cosa en especial, em vaig dedicar a sentar-me a una cadira i parlar amb els meus àmics d'Ontinyent que feia temps que no veia. No podeu ni imaginar lo feliç que vaig ser al trobar-me de nou amb tots ells, al tornar a escoltar aquelles cançons que cantavem per la platja el dia que va guanyar Espanya, mira que anyorava tot alló. Però bó, prompte podré tornar a veure'ls i no me'ls llevaré de damunt durant un bon temps, així que tampoc vaig a dedicar molt de temps a aquest assumpte xD. Durant aquestes jornades va haver una cosa que em va cridar la atenció. Uns xics (una parella més bé), van deixar un paperet a un arbre on deien "Pudriu-se en la merda" i van citar a uns certs àmics meus. Que gràcia i quina pena em van donar eixes persones, en compte de anar de cara a dir-ho a eixes persones, s'amagen en un paperet anónim que es penja d'un arbre amb cordes, on es suposa que tens que deixar un desig. Prou lamentable, però en fi... Que se'n vatjen a pastar fang una estoneta, que no va mal un cop per setmana. I llevat d'açó, no hi ha molt més que contar, sols que el dissabte per la nit ens em vam anar de festa a la zona (un lloc replet de pubs) i despres a la colmena, un pub on fiquen Dubstep i tot el rotllo eixe. El que no sé és com vaig acabar tan mal, sols amb dos cubates, un culet de vodka blau i ron. El pitjor de tot, va ser que em vaig beure el ron com si fos aigua, però bó, això són detalls que no venen a compte.

En fi, sols volia publicar alguna cosa sense sentit per plenar una mica aquesta página. Espero que una vegada a Valencia tinga més material per poder contar per aquí.

I per finalitzar diré que t'estimo molt Sergio, sé que no ho llegiras, però m'és igual. Gràcies per aquestos dos mesos <3

No hay comentarios: